hd movies

Verklarende tekst bij de tentoonstelling Con Amore 110 jaar

Verklarende tekst bij de tentoonstelling Con Amore 110 jaar

 

Voor deze tentoonstelling is gekozen voor de 10 jaren na het geweldige jubileumjaar 100 jaar Eeuwige muziek. We beginnen met de flyer van het 100-jarig bestaan van Con Amore, een ontwerp van Cornee Rijlaarsdam, hij schrijft hierover het volgende:

 

Het bestuur van Con Amore ging graag akkoord met mijn voorstel voor de jubileumposter. In een kerk in Rome nam ik een foto van een kruisgang, vanuit de stille omgang met het gezicht op het licht in de binnentuin. Dit biedt de mogelijkheid om een donkere achtergrond over het gehele vlak van de poster te plaatsen. Zo wordt stilte gecreëerd. Hierin heb ik de tekst gezet en ik koos voor meer dan alleen het jubileum: Muziek staat centraal, door de kerk altijd sterk bevorderd. Met de tekst “eeuwige muziek” laat de poster zien dat ook een 100-jarig jubileum een fase, een stukje van de wereldgeschiedenis is, waarin het bestuur en de leden van Con Amore met inzet en liefde hebben gewerkt aan wat het koor nu is. De poster, met een sobere typografie, geeft een beeld van ruimte en rust, van organisatie maar ook van binding. Het willen delen van een gevoel tussen de leden en het optreden binnen de Leidse gemeenschap in een uitzonderlijk mooie kerk.

 

Dit ontwerp is de basis geworden van diverse flyers van concerten die daarop volgden. Tot 2019 is dit het herkenbare flyerbeeld van Con Amore geweest. In het bestuur gingen stemmen op om dat beeld te vervangen voor ander ontwerpen.

Vanaf 2014 is Con Amore begonnen met het geven van twee concerten per jaar, een klein concert in het voorjaar en een groter concert in het najaar, dit om de aantrekkelijkheid van het koor te verhogen en de thuisstudie door de leden te stimuleren. Dit is ook te zien in het grote aantal flyers die na die tijd zijn uitgegeven.

HK

len kagamine masturbate. 3gp sex