hd movies

Voor de projectzangers

Informatie voor projectzangers 2021-2022

Hieronder de activiteiten van Con Amore waarvoor projectzangers zich kunnen inschrijven:

 

 

 

 

Planning 2021: 

Voor het concert Viva Vivaldi is het helaas niet meer mogelijk om je als projectzanger aan te melden.

 

 

 

 

 

 

Planning 2022:

Jubileumconcert i.v.m. het 110 jarig bestaan van Con Amore:

  • Zaterdagavond 8 oktober 2022, Brahmsprogramma met o.a. het Deutsches Requiem

De plannen gelden als een stip aan de horizon maar staan helemaal onder invloed van de ontwikkelingen rondom de Corona pandemie. Zodra hierover meer duidelijkheid ontstaat zullen wij onze planning concretere invulling gaan geven wat betreft de locaties, orkesten en solisten. Voor nu geldt dat we bezig blijven met zingen in elke vorm die zo veilig mogelijk en toegestaan is.

Als u hierover informatie wilt kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

U kunt zich hiervoor als projectzanger aanmelden

 

Van projectzangers verwachten we dat ze redelijk van blad kunnen zingen en thuis studeren; en dat ze de gehele oefenperiode meedoen. De studiezaterdag en de generale repetitie zijn verplicht. De wekelijkse repetitie is op donderdag. In verband met het coronaprotocol repeteren wij in twee tijdblokken: blok 1 van 19.30 – 20.45 u en blok twee van 21.00 – 22.15 uur. De repetitie locatie is het Auriscollege, Obrechtstraat 4 in Leiden.Een stemtest behoort tot de aanmeldingsprocedure. Geef wel tijdig aan als je een repetitie wil bezoeken, ivm het coronaprotocol.

De projectprijs is een vastbedrag, ongeacht het instapmoment en afgestemd op de contributieprijs van € 27,00 per maand.De projectprijs wordt berekend vanaf het moment dat het project begint tot en met de uitvoering. Vakanties en vrije (feest) dagen worden doorberekend.

IBAN nr: NL 06 INGB 0000 55 2424

 

 

 

 

 

len kagamine masturbate. 3gp sex