Voor de projectleden

Informatie voor projectleden 2019

Hieronder de activiteiten van Con Amore waarvoor projectleden zich kunnen inschrijven:

 

 

 

Het Weihnachtsoratorium van Bach en het Dixit Dominus RV 594 van Vivaldi.

Op donderdag 12 december 2019 geven wij een concert in de Pieterskerk. Uitgevoerd wordt dan 4 cantates van het Weihnachtsoratorium (cantate 1, 2, 3 en 6) en het Dixit Dominus RV 594 van Vivaldi.Wij starten op donderdag 11 april 2019 met de repetities. Wij zingen Het Weihnachtsoratorium uit de Barenreiter uitgave.Peters of een andere uitgave is ook toegestaan maar voor de maatvoering, tempoaanwijzingen ed.is de Barenreiter leadend. Dit ter voorkoming van discussies hierover tijdens de repetitie.

 

Bevrijdingsconcert Leiden 2020

In 2020 vieren wij 75 jaar Nederland bevrijd. In samenwerking met de gemeente Leiden organiseert Con Amore op zondagmiddag 3 mei een bevrijdingsconcert in de Pieterskerk. Na de pauze zal de  9de Symfonie van Ludwig van Beethoven worden uitgevoerd met het slotkoor op tekst van Schillers “Ode an die Freude”. Zangers die aan dit project willen meedoen zijn van harte welkom en kunnen zich in de loop van 2019 aanmelden. Hou hierbij wel rekening dat de populaire stemgroepen een maximaal aantal zangers mag hebben ivm de balans in het koor.

 

 

 

 

 

 

 

U kunt zich hiervoor als projectlid aanmelden

 

Van projectleden verwachten we dat ze redelijk van blad kunnen zingen en thuis studeren; en dat ze de gehele oefenperiode meedoen. De studiezaterdag en de generale repetitie zijn verplicht. De wekelijkse repetitie is op donderdag van 19:45 – 22:00 uur in de Vredeskerk, Leiden, Van Vollenhovenkade 24. Een stemtest behoort tot de aanmeldingsprocedure.

De projectprijs is een vastbedrag, ongeacht het instapmoment en afgestemd op de contributieprijs van € 23,00 per maand.De projectprijs wordt berekend vanaf het moment dat het project begint tot en met de uitvoering. Vakanties en vrije (feest) dagen worden doorberekend.

IBAN nr: NL 06 INGB 0000 55 2424