hd movies

Jubileumconcert Con Amore 110 jaar

Welkom bij Con Amore!

C.O.V. Con Amore is een groot Leids oratoriumkoor met ongeveer 80 vaste leden uit Leiden en de regio. Con Amore biedt daarnaast ook plaats aan projectzangers die een concert mee willen zingen en repeteren. De muzikale leiding is sinds 2008 in handen van onze dirigent Bernhard Touwen.

Con Amore  werd in 1912 opgericht en we hopen dan ook op 8 oktober 2022 ons 110 jarig bestaan te vieren. Dat gaan wij doen met het uitvoeren van Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms in de Leidse Pieterskerk. De repetities daarvoor beginnen in januari 2022. Als je belangstelling hebt om dit concert als projectzanger met ons mee te zingen kun je je hier aanmelden. Onze reguliere repetitiedag is de donderdag.

 

.

 

Programma van het  jubileumconcert:

Die Academische Festouverture

Ein Deutsches Requiem

Zodra solisten en het begeleidend orkest bekend zijn, maken wij dat hier bekend.

 

Nieuwe, vaste leden zijn eveneens  van harte welkom. Als een vast lidmaatschap je (nog) niet past kun je je aanmelden voor deelname als projectzanger.
Hier vind je meer informatie over het koor en hier over deelname als projectzanger!

 

 

Zingen kan jij ook!

Meld je nu aan als (project) zanger.

Sinds 3 juni repeteren we weer “live” in het Auris College. Als je mee wilt repeteren kan je je aanmelden bij info@con-amore.nl  

We houden de repetities volgens het protocol van het RIVM en Koornetwerk Nederland in het Auris College, Obrechtstraat 4, Leiden.

 

len kagamine masturbate. 3gp sex