hd movies

Jubileumconcert Con Amore 110 jaar

Programma van het jubileum Voorjaarsconcert op 21 mei in de Vredeskerk:

 

Het programma zal bestaan uit delen uit muziekstukken die Con Amore de afgelopen 10 jaar heeft gezongen en enkele verzoeken van de koorleden.

 

Klik hier voor het programma overzicht

 

  • Maria Koroleva – sopraan

  • Niek van der Meij  – piano

  • Berhard Touwen – dirigent en pianosolo

 

 

Programma van het grote jubileumconcert op 8 oktober 2022 in de Pieterskerk :

  • Die Akademische Festouverture

  • Ein Deutsches Requiem

Beide werken zijn van Johannes Brahms.

  • De solisten zijn laureaten van het IVC

  • Kamerokest Concerto Brabant

  • Dirigent: Bernhard Touwen

Zodra de solisten bekend zijn, komt er een aanvullende info.

 

Welkom bij Con Amore!

C.O.V. Con Amore is een groot Leids oratoriumkoor met ongeveer 80 vaste leden uit Leiden en de regio. Con Amore biedt daarnaast ook plaats aan projectzangers die een concert mee willen zingen en repeteren. De muzikale leiding is sinds 2008 in handen van onze dirigent Bernhard Touwen.

Con Amore  werd in 1912 opgericht en we hopen dan ook op 8 oktober 2022 ons 110 jarig bestaan te vieren. Dat gaan wij doen met het uitvoeren van Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms in de Leidse Pieterskerk. De repetities daarvoor beginnen in januari 2022. Als je belangstelling hebt om dit concert als projectzanger met ons mee te zingen kun je je hier aanmelden. Op zaterdagmiddag, 21 mei hebben wij een Voorjaarsconcert  in de Vredeskerk gepland staan. De repetities hiervoor, zullen afgewisseld worden met de repetities van Ein Deutsches Requiem. Onze reguliere repetitiedag is de donderdagavond van 19.45 – 22.00 uur.

 

.

 

Nieuwe, vaste leden zijn eveneens  van harte welkom. Als een vast lidmaatschap je (nog) niet past kun je je aanmelden voor deelname als projectzanger.
Hier vind je meer informatie over het koor en hier over deelname als projectzanger!

 

 

Zingen kan jij ook!

Meld je nu aan als (project) zanger.

Wij repeteren in de Regenboogkerk Watermolen 1, 2317 ST, in Leiden van 19.45 – 22.00 uur. Als je mee wilt repeteren kan je je aanmelden bij info@con-amore.nl  

len kagamine masturbate. 3gp sex